Известие
Collapse
No announcement yet.
Среща на най-яките ГТВ в България
Collapse
X
-
Среща на най-яките ГТВ в България
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеех като ги видя тези джанти на Бобо и ми се вдига пулса на 150...много ме радват...
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщениеУникални са!!!
Искам да попитам, тази новичката коя година е? Аз искам да си взема с новата маска, но не мога да си намеря.
в варна има една в такава в автосалон с фейслифт 2003 но колата е 2000год но до колкото разбрах от колега от форума май мотора не става.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщениеУникални са!!!
Искам да попитам, тази новичката коя година е? Аз искам да си взема с новата маска, но не мога да си намеря.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Мерси за отзивите за крилото - отначало изпитвах смесени чувства за тва крило ма като го видях на колата се изумих тотално промени в положителна посока линията на колата.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Няма какво да се съмняваш за крилото ,придава и още по спортен видА моето е по елегантно ли и аз незнам как да го нарека ,но твоето по ме кефи
Височина та е спазена със страничната линия ,нали ? Прави я още по клиновиднаAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubbo Покажи съобщениеСпоред мен без крило и зимните джанти е по яко .По hard е някак си
Объркал си рейса пич,ако я видиш на живо,няма да си на тва мнениеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от lubbo Покажи съобщениеСпоред мен без крило и зимните джанти е по яко .По hard е някак сиGTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениепо темата най икономичното ГТВ 1.8 на бензин и лакомия спайдер 3.0
Как ме кефи бронята на V6-ците с този допълнителен отвор под халогена....а някои дори не го забелязват))
супер са колегаAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеКак ме кефи бронята на V6-ците с този допълнителен отвор под халогена....а някои дори не го забелязват))
супер са колегаAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment